zaterdag 18 augustus 2012

het perfecte verjaardagscadeau en Schots lekkers

Wij hebben een nieuwe huisgenoot! Hij heet Kenwood (Ken voor de vrienden), steekt graag de handen uit de mouwen in de keuken en werd mij door mijn lieverd cadeau gedaan voor mijn verjaardag. Hip hip voor mij, hoera voor onze Ken!

Daarom eten we vanaf nu ten huize Beest en Monster in het weekend heerlijke zelfgemaakte Schotse scones (op z'n Schots uit te spreken als /skons/, tenzij je English posh wil klinken, dan zeg je /skoownzz/). Delicious en het perfecte excuus om al vanaf de lunch lekker te beginnen snoepen want om het echt echt echt op z'n Schots te eten, smeer je er aardbeienconfituur en... slagroom op! Jeuj! Jeuj, zei ik!


Ik geef het toe: hier is niks re-saar-cle aan, tenzij 'zelfgemaakt' ook telt. Om het goed te maken compenseer ik onze autoreis naar Schotland via www.compenCO2.be . Doe je mee?

donderdag 16 augustus 2012

het resultaat

Dat het pret was in Schotland! En nog mooi weer ook! Ventlief heeft genoten van zijn proeverijen, ik heb genoten van niksen en haken. En dan krijg je dit:
  Als je weet dat ik 10min over 1 vierkantje doe, heb je snel uitgeteld hoeveel uurtjes ik braaf aan distilleerderijen heb zitten wachten
Nu nog wat draadjes wegwerken en een mooie achterkant toveren en er kan een mormel ingewikkeld worden!

maandag 6 augustus 2012

ondertussen in Schotland

Beest ruikt, proeft en geniet:

Monster prult dapper verder aan het dekentje:


En Mormel maakt salto's in mijn buik: