maandag 12 november 2012

Nestdrang

Als je thuis zit te wachten tot je gaat bevallen, dan moet je iets om handen hebben want anders word je nerveuzer en nerveuzer. Dus laat ik mijn nestdrang maar eens goed z'n gang gaan en ben ik aan het naaien geslagen om ons nest klaar te maken voor de komst van mormel.
Zo maakte ik een (hopelijk) handig opbergsysteem voor alle crèmes, doekjes en andere kleine spullen die je aan de verzorgingstafel bij de hand moet hebben. Dat leek me milieuvriendelijker dan weer geld uitgeven aan zo'n (ongetwijfeld handige) plastieken hangende potjes van Ikea. En zo slinkt mijn stoffenvoorraad weer een heel klein beetje...

4 opmerkingen:

 1. Mooi geworden. Past goed bij het rood.
  Overweeg je nog om wasbare luiers te gaan gebruiken? Afgelopen weekend kwam ik op het blog van puur en groen en zag jouw vraag staan. Ik heb er op geantwoord, maar je hebt zelf ook een mooi blog, dus reageer ik hier ook nog even.
  Ik heb voor mijn tweeling wasbare luiers gebruikt en ben zelf heel enthousiast. Kaatje Katoen is in Nederland de expert op dat gebied. Ik ben destijds bij een van hun consulentes (en ervaringsdeskundige) langsgeweest. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie!
   We twijfelen niet meer over de herbruikbare luiers, ze zijn al aangekocht! Of toch het kleinste maatje. Het zijn onze vrienden die twijfelen aan ons doorzettingsvermogen, dus ik zoek wat tips om de lastige momenten toch door te komen en vol te houden... Blij dat jij het wassen met je tweeling overleefd hebt en nog eens enthousiast bent ook! Ik zal eens gaan kijken bij Kaatje Katoen, merci voor de tip! Moest je nog concrete tips hebben, altijd welkom!

   Verwijderen
  2. Ik heb wel concrete tips. Een hele lijst zelfs, mag ik je mailen en zo ja naar welk adres?
   Anita

   Verwijderen
 2. Je kan me mailen op vangeelsaar@yahoo.com ! Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen