zaterdag 30 mei 2015

Hij is er!

Freggel is er eindelijk! Het is er eentje van de jongensafdeling, dus papa is heel blij dat er weer een evenwicht in ons huishouden is. Grote zus heeft letterlijk een vreugdedansje gedaan toen ze haar broertje ontmoette en ik ben dolgelukkig met ons mini-ventje. Hoewel Freggel een topnaam zou zijn, hebben we toch besloten om hem buitenshuis Jack te noemen.

 7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Veel geluk met z'n vieren!
  Groet,Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. Mooie foto's. Geniet ervan samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey hallo , ik kwam je blog via vrienden op facebook tegen . Gefeliciteerd met je zoontje ! Je blog titel sprak me heel erg aan dus ben ik gaan piepen . Ik heb heel veel leuke dingen gezien ! Geweldig ! Ik herken er heel veel van mezelf in .
  Ik doe dat ook allemaal . Leuke papiertje worden mooie kaartjes , verpakkingsdoosjes pimp ik op , oude broeken worden nieuwe broeken voor mijn zoontjes , restjes eten worden magische gerechten , de lijst is eigenlijk oneindig ,
  Ik ga je graag volgen om inspiratie op te doen ( die sokkenrups is tof ). Zelf heb ik ook een blog met vooral kaartjes op en naaiprojectjes . Woon je ook in Antwerpen , want ik zag dat je Robuust ook kende ?
  Geniet nu maar van je klein wondertje !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ook met recyclagemateriaal werkt! Ik woonde in Antwerpen, nu zijn we verhuisd naar Zoersel. Maar als ik nog eens tijd heb, wil ik zeker nog eens langs Robuust, want het concept spreekt me natuurlijk wel aan. In Schilde is er de Biohoeve, zij hebben ook bloem etc om in eigen verpakkingen te kopen. Schilde is iets dichterbij...

   Verwijderen
 4. Bedankt allemaal! We zijn heel content met onze vent!

  BeantwoordenVerwijderen